Laptops

Werken met laptops 

In ons onderwijs maken wij steeds vaker gebruik van digitaal lesmateriaal. Alle leerlingen werken met een eigen laptop.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Alle leerlingen in jaar 1 tot en met 6 hebben een eigen laptop nodig die ze hun hele schoolcarrière bij ons op school gebruiken. In samenwerking met The Rent Company is een aanbod geselecteerd waarmee tegen een voordelig tarief een laptop gekocht of gehuurd kan worden. Ook is het mogelijk een eigen laptop te gebruiken. Deze moet wel aan bepaalde specificaties voldoen. Het is niet nodig om vooraf software op deze laptop te installeren. Alle benodigde software wordt aan het begin van het schooljaar door de KSH beschikbaar gesteld en onder begeleiding in de klas geïnstalleerd.

The Rent Company
Het aanbod van The Rent Company bestaat uit 2 kwalitatief goede laptops die beide geschikt zijn voor het gebruik op school. Bij levering is de laptop direct gebruiksklaar (inclusief Office 365).

Meer weten over de werkwijze van The Rent Company, het Easy4u abonnement en de prijsopbouw? Bekijk dan deze video’s.

Bestellen bij The Rent Company gaat via de bestelflyer. Bestel de laptop uiterlijk 30 juli a.s. om er zeker van te zijn dat de laptop in de eerste schoolweek beschikbaar is. Levering door The Rent Company vindt plaats op de KSH.

Als u via The Rent Company een laptop koopt of huurt, draagt de KSH daar graag iets aan bij. Via een verlaging van de ouderbijdrage krijgt u vanuit onze school een jaarlijkse tegemoetkoming voor de laptophuur of –koop.

Voor vragen over het aanbod van The Rent Company kunt u contact opnemen met The Rent Company via help@rentcompany.nl of 085-0036150.

Vraag & antwoord
De meest gestelde vragen hebben wij voor u op een rijtje gezet. Heeft u toch nog een vraag over het gebruik van uw eigen laptop? Neem dan contact op met onze systeembeheerder: info@kshcollege.nl.