Werken bij

Kom werken bij de meest sfeervolle school van de Haarlemmermeer!

Ben jij op zoek naar een uitdagende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om jezelf en het onderwijs verder te ontwikkelen? Dan gaan wij graag met jou in gesprek. Bekijk onderstaand onze vacatures voor de mogelijkheden op jouw vakgebied.

Ben je op zoek naar een stageplaats?
Ook dan biedt de KSH veel mogelijkheden. Wij zijn onderdeel van de Regionale Opleidingsschool Amstelland (ROSA) en werken intensief samen met verschillende lerarenopleidingen. Volg je een voltijd- of deeltijdopleiding voor een eerste- of tweedegraadsbevoegdheid? Kijk dan snel welke lerarenstages er op dit moment zijn en solliciteer!

Openstaande vacatures

Je moet de marketing cookies accepteren om dit te bekijken.

KSH-FIT

Fit voor de klas

Op de 5de verdieping hebben we, speciaal voor KSH-personeel, onze echte eigen KSH-gym. Je wordt sportief begeleid en er wordt een mooi trainingsschema voor jou gemaakt. Zo sta je altijd fit voor de klas!

Een team

Bij de KSH willen we dat je je snel thuis voelt. In onze gezellig personeelskamer is er altijd wel iemand waar je gezellig mee kan lunchen of de mogelijkheid om even rustig te werken. Ook organiseren we leuke teamuitjes per sectie en hebben we gezellige vieringen met al het personeel. Waar gewerkt word moet ook gelachen worden!

Goede koffie

In onze mooie en stijlvolle personeelskamer kan je heerlijke koffie pakken. Een cappuccino is altijd een goed idee! Ook hebben we elke week vers fruit voor al het personeel. Zo denken we mee met een vitale levensstijl van alle medewerkers.

Bij de KSH houden wij van authentieke mensen. Je kunt echt jezelf zijn!
Ik voelde me direct heel erg welkom. Er wordt erg meegedacht met het pad dat ik wil bewandelen als zij-instromer. Ik voel mij heel erg gezien.