Een Huwelijksverhaal& De Woeste Welpen

14 november 2023

Theatervoorstellingen V5 & H5-V6

Op maandagavond 20 november a.s  spelen leerlingen in de aula van de KSH twee theatervoorstellingen in het kader van de schoolexamens Kunst Drama. De avond duurt van 19.00 tot 21.15 uur (inclusief pauze met drankje). Deuren open vanaf 18.30 uur. Toegang is gratis.

Een Huwelijksverhaal is geïnspireerd op de film Marriage Story. Charlie en Nicole begeven zich in een diepe relatiecrisis, die leidt tot een verhitte strijd om de voogdij over hun 5-jarige zoontje Henry. Hoe heeft het zover kunnen komen? Een relatie trekt aan ons voorbij: flarden uit een verleden
vol liefde, opdoemende jeukende irritaties, escalerende
conflicten en angst voor de allesvernietigende eenzaamheid.

Spel: Maudy Kerkheide & Carlinho Westerveld | Figurant: Louis Lindenhovius | Regie: Natalie Heevel

De Woeste Welpen is een theatervoorstelling gebaseerd op de film Moonrise Kingdom van Wes Anderson. Het gaat over scoutingvereniging de Woeste Welpen, een beetje een
chaotische vereniging. De kampleiders liggen in een
scheiding, de scouts weten eigenlijk helemaal niks van scouting zelf en de kindertherapeute heeft een hekel aan de kinderen. Sam, de meest enthousiaste scout van de groep, besluit dat ze er genoeg van heeft om uitgelachen te worden en gaat er vandoor met de depressieve scout Suzy, die tegen haar wil op de vereniging zit. Samen beleven ze veel avonturen, terwijl de scoutingvereniging op een missie gaat om ze terug te vinden.

Reserveren: mail naam + aantal kaarten naar:
dewoestewelpjes@gmail.com

Let op! U reserveert één kaartje voor beide stukken. In de pauze zijn de deuren gesloten, dus we verzoeken u vriendelijk om voor 19.00 uur aanwezig te zijn. Instromen na de eerste voorstelling kan dus NIET, net als in de pauze vertrekken.