Informatie activiteiten

Kom langs op de KSH!

Op deze pagina vindt u alle mogelijkheden op een rijtje om kennis te maken met de KSH. We hopen dit schooljaar u en uw zoon/dochter weer te kunnen ontvangen op de KSH. Vanaf de herfstvakantie bieden we de mogelijkheid om persoonlijk met ons kennis te maken. U kunt ook een afspraak maken voor een rondleiding op de KSH. Aanmelden voor de verschillende activiteiten die hieronder beschreven staan kan op de volgende pagina: Aanmelden activiteiten

Informatieavond voor ouders
wo 25 januari 2023, aanvang 20.00 uur – op school en LIVE online
We presenteren onze school tijdens een drie kwartier durend programma op school.
We kunnen ons voorstellen dat niet iedereen in de gelegenheid is om aanwezig te zijn. U kunt LIVE online meekijken. De link komt op de homepage van de KSH. Uiteraard kunt u het later dan ook terugkijken.
Er is na afloop ook ruimte om vragen te stellen over de brugklas, extra zorg, de themaklassen en alles wat u verder wilt weten.

Open dagen
do 2 februari & vr 3 februari 2023, 16.00 – 21.00 uur
Tijdens de Open Dagen kun je de hele school zien en kennismaken met vakken en themaklassen. Ook kun je proeflesjes en workshops volgen en presentaties bijwonen over de brugklas of jouw favoriete themaklas. Uiteraard is er ook alle ruimte om de vragen te stellen die jij hebt. Kom dus langs op donderdag 2 of vrijdag 3 februari! We vragen je wel even te laten weten wanneer jij wilt komen, zodat niet iedereen op precies hetzelfde moment komt. Aanmelden voor de Open Dagen kan door hierboven op de link te klikken.

Lessenmiddag
do 9 februari 2023, 15.30 – 17.00 uur
We organiseren een lessenmiddag waarop je drie verschillende lessen krijgt.

Workshopdag
do 16 februari 2023, 15.30 – 17.00 uur
Tijdens de workshopdag kunnen leerlingen van groep 8 kennismaken met een van de themaklassen.