KOM SPEEDDATEN 23 november 2023, 15.15-17.00 UUR

18 oktober 2023

Ben jij oud-leerling van de KSH? Hopelijk heb je inmiddels je draai gevonden op je nieuwe plek op het hbo of de universiteit. Misschien sta je soms nog wel eens stil bij jouw tijd op de KSH. We zijn heel benieuwd hoe het met je gaat en hoe jij de overstap naar je vervolgopleiding ervaart. 

Om onze huidige (voor-)examenleerlingen van havo/vwo goed voor te bereiden op hun overstap naar een vervolgopleiding organiseren we op donderdag 23 november 2023 van 15.15-17.00 uur een speeddate met oud-leerlingen.
We zouden het heel leuk vinden als jij ook over jouw ervaring komt vertellen: wat valt mee? Of wat valt juist tegen? Wat zou je anders hebben aangepakt? Of wat zou je als advies aan onze leerlingen willen geven? 

Het belooft een inspirerende middag te worden voor onze huidige KSH-leerlingen, maar ook voor jou als oud-leerling. Leuk om elkaar weer te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen! Na het speeddaten kun je met je oude schoolgenoten even bijkletsen, wij zorgen voor een hapje en drankje. 

Lijkt het je leuk om mee te doen? Klik hier en schrijf je voor 10 november a.s. in.

We kijken ernaar uit om je weer te zien op de KSH!