Magische Speelgoedmarkt bij de KSH: Een hartverwarmend succes!

14 december 2023

Op 13 december vond bij KSH Hoofddorp de allereerste Magische speelgoedmarkt plaats, een betoverend evenement waarbij eerder ingezameld speelgoed een nieuw thuis vond, allemaal voor het goede doel: Stichting het vergeten kind. In de week voorafgaand aan het evenement hebben leerlingen, personeel en ouders zich enthousiast ingezet door een kleurrijke verzameling speelgoed te doneren, variërend van puzzels tot verkleedkleding, Playmobil, boeken en spelletjes. 

Op de dag van de Magische Speelgoedmarkt waren de tafels gevuld met een overvloed aan speelgoed. Zowel personeel, leerlingen als bezoekers die van het evenement hadden gehoord, stroomden toe om hun steentje bij te dragen aan dit mooie initiatief. De verscheidenheid aan speelgoed zorgde ervoor dat er voor elk kind wel iets bijzonders te vinden was. Het was hartverwarmend om te zien hoe het ingezamelde speelgoed een tweede leven kreeg en een glimlach op het gezicht van de nieuwe eigenaren toverde.

Maar het werd nog magischer! De Magische speelgoedmarkt wist maar liefst €650 op te brengen, een gulle bijdrage die rechtstreeks naar Stichting het vergeten kind gaat. Deze organisatie zet zich in voor kinderen in Nederland die opgroeien in moeilijke situaties. 
Dank aan iedereen die heeft bijgedragen, gedoneerd en deelgenomen aan dit bijzondere evenement. Jullie hebben laten wat ware magie inhoud! 🌟✨